NE BLEJME TUAJ
MAKINERIA E PERDORUR

na kontaktoni

  • -sisteme-falmac-profesionale-makineri-zdrukthtari-10vjet

Objektet e prodhimit

Mirë se vini në faqen e re të dedikuar për fabrikat e mëdha të prodhimit për përpunimin e drurit nga Falmac Srl - Kërkoni dhe gjeni të gjitha mundësitë që ofrojmë këtu në mjetin tonë të ri të disponueshëm për zejtarët dhe industrialistët në sektorin e zdrukthtarisë.